okul aile birliği toplantısı

okul aile birliği toplantımız 18.10.2021 tarihinde saat 12.05 de okulumuzda gerçekleştirilecektir.

ULUBORLU İMAM HATİP ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

DAVETİYE

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2021/2022  Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan 1. Genel Kurul toplantısı 18.10.2020 Pazartsei günü Saat 12:05 de İmam Hatip Ortaokulunda  yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.                                                                                                                                                                                                                                                                                    Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM:

1-Saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesi.

2-Divan oluşturulması.

3-Okul Aile Birliği başkanı Özge HALAÇ'in konuşması.

4-Okul Müdürü Murat ÜSTAŞ' in konuşması

5-Okul Aile Birliği 2020/2021 faaliyet raporunun okunması.

6-Faaliyet raporu üzerine görüşme ve ibrası.

7-Okul Aile Birliği denetleme raporunun okunması.

8-Denetim Kurulu Raporu üzerinde görüşme ve ibrası.

9-Yönetim Kurulu seçimi

10-Denetleme Kurulu seçimi